Saksılar dolsun.. Pencereler renklensin..
Yeni bir yıla merhaba dedik .. Kış tam olarak geldi dedirtmeyip bizlere bahçeye, parklara, balkonlara çıkma imkanı versede..havalar artık iyiden iyiye...
 YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
...
Tüm Haberleri Listele   
 
   
 
KKT-010  Mamillaria Elongala (Sarı Dikenli)
 
 
KKT-020  Kaya Kaktüs
 
 
SPF-047  Şekilli Mavi Servi
 
 
 Bir arama kelimesi girin
 
   
 
         
 

hong kong rolex shop cartier calibre 049 automatic movement review rolex replica rolex oyster bracelet replacement second hand rolex dubai swiss replica watches cartier santos octagon ladies watch tag heuer way201f replica watches breitling aerospace weight tag heuer wj1110 tn7656 price replica watches

    Saksılar dolsun.. Pencereler renklensin..
Yeni bir yıla merhaba dedik .. Kış tam olarak geldi dedirtmeyip bizlere bahçeye, parklara, balkonlara çıkma imkanı versede..havalar artık iyiden iyiye soğumaya başladı ve artık bu keyifleri bırakıp pencereden bakar olacağız.. Havanın genellikle kapalı olduğu kış günlerinde bazen camdan dışarı bakmayı bile istemeyiz. Sizde böyle düşünüyorsanız içinizi ısıtıcak, kış günlerinizi renklendiricek önerilere hazır olun !

Biz diyoruz ki bu ay pencere önlerini renkli çiçeklerle, saksılarla süsleyin. Bunun için evin içinde değil dışında da saksılara yer açın. Renk renk saksıların içine cıvıl cıvıl çiçekler ekleyin..

■İlk olarak saksılarınızı seçin. Dikdörtgen ahşap veya galvaniz saksılar ideal. Ancak saksı seçerken alanın büyüklüğünü unutmayın.
■Saksıları belirledikten sonra kullanım alanına göre bitkilerinizi belirleyin.
■Alçak boylu bitkiler pencere önü için idealdir ve kökleride fazla büyük değildir.
■Mutfakda pencere önü saksısı için nane, maydanoz, kekik gibi bitkiler kullanabilirsiniz.
■Diğer saksılar için renkli kış çiçeklerinden hercai menekşe, çuhalar, siklamenler sizleri bekliyor..
■Bir başka önerimizde soğanlı bitkilerden oluşturacağınız bir tasarım. Kışa çiçekleriyle uyanacak olan sümbül, ardından bahara doğru çiçeklenecek muscari, lale, nergisde seçenekleriniz arasında olabilir.
03.01.2013